Inspectie & rapportage

Nog dagelijks gebeuren er ongelukken bij het werken op hoogte. Veel risico’s op valgevaar zijn te voorkomen door preventieve maatregelen. Falpro Safety Solutions helpt u graag bij het creëren van een veilige werkomgeving!

Inspectie & rapportage veilig werken op hoogte

Plan van aanpak voor veilig werken op hoogte

Wij faciliteren, monteren en onderhouden klim- en valpreventievoorzieningen zoals kabel- en anker-systemen en kooi- en gevelladers. Falpro Safety Solutions zorgt hierbij ook voor de benodigde voorlichting van de gebruiker en adviseert bij het opstellen van de juiste protocollen en werkinstructies. Wij kiezen bewust voor duurzaam ondernemen. Onze producten zijn geselecteerd op duurzaamheid en volledig circulair. Daarnaast heeft duurzaamheid ook betrekking op de inzetbaarheid van mensen. Vakmensen worden schaars en moet iedereen langer doorwerken. Dit wil je natuurlijk in goede gezondheid doen!

Risico-inventarisatie & evaluatie

Wij starten met een risico-inventarisatie & evaluatie om een beeld te krijgen van de mogelijke gevaren en risico’s in uw specifieke situatie. Dit doen we op basis van de wensen van u als werkgever of gebouweigenaar en de werkzaamheden die op het dak uitgevoerd worden. Uiteraard volgen wij hierbij de meest actuele wet- en regelgeving en werken wij volgens de laatste ontwikkelingen in de markt. Na de inventarisatie hebben wij een goed beeld van de risico’s en maken wij voor u een plan op maat.

Plan op maat

Falpro Safety Solutions onderscheidt zich door maatwerk. Op basis van uw wensen en de geconstateerde risico’s maken wij een plan specifiek passend voor uw situatie. In dit plan doen wij aanbevelingen voor het voorkomen van veiligheidsrisico’s en ontvangt u een gericht aanbod. Dit aanbod is een compleet voorstel van onze duurzame producten tot de benodigde voorlichting en een service aanbod.

Met onze totaalservice leveren wij maatwerk voor uw specifieke situatie en daarmee de oplossing voor een veilige werkomgeving! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!