Ladders, trappen en bordessen van Falpro

Klimvoorziening

 
Gevelladders

Gevelladders

Onderhoudsvrije toegangsladder voor op gevels. Gemaakt van aluminium met roestvrijstalen bevestigingselementen. Sterk en onderhoudsvrij. Met de 30 mm diepe antislipsporten klim je comfortabel. Ideaal om eenvoudig en veilig op het dak van een bedrijfspand, huis of flat te komen.

Gevelladders

Kooiladders

Toegangsladder met veiligheidskooi voor op gevels. Sterk en onderhoudsvrij. Met de 30 mm diepe antislipsporten en glad afgewerkte kooi klim je comfortabel en veilig. Ideaal om eenvoudig op het dak van een bedrijfspand, huis of flat te komen.

Gevelladders

Bordestrappen

Bordestrap. Modulaire trap voor in het magazijn of onderhoud aan machine.

Gevelladders

Overstapbordessen

Overstapbordes. Modulaire trap voor toegang of doorgang bij machines of daken.

Meer weten over klimvoorzieningen?

Veelgestelde vragen over klimvoorzieningen

1. Waarvoor dient een kooiladder?
Een kooiladder zorgt voor een veilige toegang tot een werkplek op hoogte. De ladder bevat een veiligheidskooi die bescherming biedt tegen valgevaar. Kooiladders worden vaak gebruikt bij de uitvoer van onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan gebouwen.
2. Waarvoor wordt een gevelladder gebruikt?
Een gevelladder is speciaal ontworpen om vast te zetten op gevels. Met dit type ladder kunnen werkzaamheden aan de gevel veilig worden uitgevoerd. Daarnaast geeft een gevelladder toegang tot het dak.
3. Waarvoor worden bordestrappen gebruikt?
Bordestrappen geven toegang tot hoge plaatsen zoals stellingen in een magazijn of een dak. Dit type trap kan worden bevestigd aan een rand of een bordes. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en stabiel naar boven klimmen.
4. Wat is het doel van een overstapbordes?
Een overstapbordes kan worden gebruikt voor toegang of doorgang bij machines of daken. De gebruiker kan op een veilige wijze oversteken zonder opnieuw naar de grond af te dalen. Overstapbordessen worden voornamelijk gebruikt bij het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op hoogte.
5. Wat zijn de voordelen van klimvoorzieningen?
  1. Veiligheid. Klimvoorzieningen zorgen dat mensen veilig op hoogte kunnen werken, door het bieden van stabiele en veilige ondersteuning.
  2. Gemak. Klimvoorzieningen maken het mogelijk om makkelijk en snel een bepaalde hoogte te bereiken. Hierdoor kunnen werkzaamheden efficiënter worden uitgevoerd.
  3. Flexibiliteit. Er zijn verschillende soorten klimvoorzieningen beschikbaar in uiteenlopende vormen en maten. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing voor uw klus of werkplek.
  4. Kosteneffectiviteit. In bepaalde situaties is het prijstechnisch voordelig om gebruik te maken van klimvoorzieningen in plaats van een hoogwerker of een hijskraan.
  5. Duurzaamheid. Klimvoorzieningen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het kan een goede investering zijn voor bedrijven die regelmatig werkzaamheden op hoogte uitvoeren.