Werken op hoogte

Veiligheid, kwaliteit & duurzaamheid op het hoogste niveau!

Bij werkzaamheden op hoogte zijn er altijd risico’s op valgevaar. Volgens de Nederlandse wetgeving is de werkgever verplicht de werkplek te beveiligen in geval van valgevaar. Bekijk hier op welke wijze Falpro uw onderneming kan helpen bij het veilig werken op hoogte.

Falpro biedt ondersteuning

Optimaal werken op hoogte

Werken op hoogte - Valbeveiliging

Oplossingen werken op hoogte

Bij werkzaamheden op hoogte zijn er altijd risico’s op valgevaar. Volgens de Nederlandse wetgeving is de werkgever verplicht de werkplek te beveiligen in geval van valgevaar. Falpro staat klaar met oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie.

Wetgeving werken op hoogte - Falpro

Wetgeving werken op hoogte

In het kader van veilig werken op hoogte is het essentieel om te voldoen aan de wettelijke voorschriften. Een grondige kennis van deze regels en verplichtingen draagt bij aan het minimaliseren van de risico’s en het waarborgen van een veilige werkomgeving.

Voorlichting werken op hoogte - Falpro

Voorlichting werken op hoogte

Bij veilig werken op hoogte is niet alleen de kwaliteit van belang, maar ook het bewustzijn en kennis van de gebruiker. Wij willen iedereen bewust maken van de aspecten van veilig werken op hoogte en te voorzien van de benodigde kennis.

Risico’s werken op hoogte - Falpro

Risico’s werken op hoogte

Wist u dat valgevaar een van de meest voorkomende oorzaken is van arbeidsongevallen? Ontdek de meest voorkomende risico’s bij het werken op hoogte.

Falpro Veiligheidstips

Veiligheidstips & advies

Bij werkzaamheden op hoogte staat veiligheid bovenaan de prioriteitenlijst. Wij delen graag een aantal praktische tips waardoor u de risico’s tot een minimum kunt beperken.

Heeft u een vraag over het Werken op hoogte?

Neem gerust contact met ons op.