Oplossingen werken op hoogte

Veiligheid, kwaliteit & duurzaamheid op het hoogste niveau!

Bij werkzaamheden op hoogte zijn er altijd risico’s op valgevaar. Volgens de Nederlandse wetgeving is de werkgever verplicht de werkplek te beveiligen in geval van valgevaar. Falpro staat klaar met oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Wij geloven in geavanceerde en duurzame oplossingen.

Valbeveiliging

Bij Falpro gaan we verder dan het aanbieden van producten; we bieden oplossingen die aan strenge veiligheidsnormen voldoen. Maar wat houdt valbeveiliging eigenlijk in? Valbeveiliging is een uitgebreid systeem van maatregelen, ontworpen om werknemers te beschermen tegen valgevaar bij werkzaamheden op hoogte. Of het nu gaat om een bouwplaats, industriële locatie of een andere omgeving waar hoogte een rol speelt, onze diverse oplossingen zijn specifiek ontworpen om uw werknemers veilig en beschermd te houden.

Valbeveiliging

Klimvoorzieningen

Bij het veilig en efficiënt werken op hoogte, komen klimvoorzieningen op de hoek kijken. Van gevelladders tot kooiladders, deze voorzieningen zijn bedoeld om de veiligheid van werknemers te waarborgen bij werkzaamheden op verhoogde locaties. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, met speciale aandacht voor de veiligheid, de gebruiksfrequentie en de materialen. Dankzij onze oplossingen kunt u de werkomgeving op een effectieve manier veiliger maken.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Door gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) kunnen werknemers zich veilig verankeren aan valbeveiligingssystemen. Deze uitrustingen, waaronder veiligheidsharnassen, veiligheidslijnen en valstopapparaten, bieden niet alleen bescherming maar verschaffen ook gemoedsrust. Het gebruik van PBM’s leidt tot een aanzienlijke vermindering van het risico op vallen.

Benieuwd welke oplossingen uw werkomgeving veiliger maken?

Neem gerust contact met ons op.