Valbeveiliging voor vlakke daken

Valbeveiliging voor vlakke daken en pv installaties

Voor hoogwaardige valbeveiligingssystemen voor vlakke daken bent u bij Falpro aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan producten die de veiligheid van uw werknemers waarborgen bij het werken op hoogte. Onze ervaring en expertise op het gebied van valbeveiliging maken ons een betrouwbare partner voor projecten van iedere omvang.

Railsystemen

Onze railsystemen zijn ontworpen om een veilige werkzone te creëren, waardoor werknemers zich vrij kunnen bewegen zonder in te leveren op hun veiligheid. De railsystemen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke kenmerken van uw dak en bieden duurzame en betrouwbare bescherming.

Veiligheidsrelingen

Veiligheidsrelingen zijn essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving op vlakke daken. Bij Falpro hebben we een ruim assortiment veiligheidsrelingen die voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze robuuste en duurzame veiligheidsrelingen bieden een betrouwbare barrière tegen valgevaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van uw dak.

Kabelsystemen

Wanneer een veiligheidsreling niet de meest praktische oplossing is, bieden onze kabelsystemen een uitstekend alternatief. Strategisch geïnstalleerd, bieden deze kabelsystemen werknemers maximale bewegingsvrijheid, zonder concessies te doen aan de veiligheid. Ze kunnen volledig worden aangepast aan de lay-out van uw vlakke dak en zijn geschikt voor het gebruik van diverse persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Op deze manier kunnen uw werknemers ongehinderd werken, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over hun veiligheid.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij het werken op hoogte is het dragen van geschikte PBM’s van cruciaal belang. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan PBM’s, waaronder harnassen, valstopapparaten en veiligheidshelmen. Onze hoogwaardige PBM’s zijn ontworpen om comfortabel te dragen en bieden een betrouwbare bescherming voor uw werknemers, ongeacht de aard van de werkzaamheden.

Valbeveiliging producten

Taurus-horizontaal

Railbeveiliging

AIO-Kabelsysteem-Overrijdbaar

Kabelsysteem

AIO-Kabelsysteem-Niet Overrijdbaar

Kabelsysteem

BARRIER-ATTIKA

Veiligheidsreling

Petzl

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Valstopgordels voor verschillende toepassingen

Voordelen van onze valbeveiligingssystemen voor vlakke daken

Onze valbeveiligingssystemen voor vlakke daken hebben tal van voordelen die uw bedrijf ten goede komen. Ze verminderen de risico’s bij het werken op hoogte. Dankzij onze geavanceerde valbeveiligingssystemen kunt u een veilige werkomgeving creëren en voldoet u direct aan de regelgeving op het gebied van veiligheid op hoogte.

Oplossingen op maat voor uw valbeveiliging op vlakke daken

Bij Falpro Safety Solutions begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste regelgeving en normen, en zorgen ervoor dat uw valbeveiligingssysteem volledig voldoet aan de vereisten. Of het nu gaat om de installatie, het onderhoud of de inspectie van uw systeem, wij staan voor u klaar om u te begeleiden en u te verzekeren van een optimale veiligheid.

Uw veiligheid, onze missie

Bij Falpro staat veiligheid voorop. We begrijpen het belang van een veilige werkomgeving en streven ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -voorschriften. Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat voor uw project.

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze valbeveiligingsproducten voor vlakke daken.

Meer weten over valbeveiliging voor vlakke daken?

Veelgestelde vragen over valbeveiliging vlakke daken

Waarom is valbeveiliging belangrijk voor platte daken?

Op platte daken is er een groot risico om te vallen. Het implementeren van valbeveiligingsmaatregelen waarborgt de veiligheid van werknemers en zorgt ervoor dat wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften.

Welke soorten valbeveiligingssystemen worden gebruikt op platte daken?

Er zijn verschillende soorten valbeveiligingssystemen geschikt voor platte daken, waaronder: hekwerk, leuningen, veiligheidsnetten, persoonlijke beschermingsmiddelen en beveiligingssystemen voor de dakrand.

Moeten alle platte daken valbeveiliging hebben?

Ja, in de meeste gevallen is valbeveiliging verplicht voor platte daken waar werknemers toegang tot hebben. Deze verplichting geldt met name wanneer er regelmatig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd.

Wie is verantwoordelijk voor het waarborgen van de valbeveiliging op platte daken?

De werkgever moet ervoor zorgen dat de juiste valbeveiligingsmaatregelen worden getroffen op platte daken. Dit omvat het verstrekken van geschikte apparatuur, het trainen van werknemers en het handhaven van naleving van de veiligheidsvoorschriften.

Moeten werknemers worden getraind in het gebruik van valbeveiligingssystemen?

Ja, werknemers die op platte daken werken, moeten training ontvangen in het correct gebruik van valbeveiligingssystemen. Dit omvat het verwerven van kennis over de verschillende systemen, hoe deze moeten worden geïnstalleerd en gedemonteerd en het begrijpen van algemene veiligheidspraktijken.